
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vellen kruimeldeeg Vel kruimeldeeg | 1 | |
Peren Peer | 2 stukken stuk | |
Kaas
Kaas (blauwe) | 100 g g | |
Tijm
Tijm (zachte) | ||
Blauwe druiven Blauwe druif | 250 g g | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Bruine suiker Bruine suiker | 2 el el | |
Azijn Azijn | 2 el el | |
Sojasaus Sojasaus | 1 el el | |
Water Water | 50 ml ml | |
Walnoten Walnoten | 20 g g | |
Honing Honing | 1 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMini perentaartjes met blauwe kaas en druivenchutney (hartig)
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bak de ui met de geperste look in olijfolie glazig. Voeg de druiven, de bruine suiker, de azijn, sojasaus, 2 takjes tijm en het water toe. Kruid met peper. Breng aan de kook en laat op een zacht vuur 10 minuten sudderen tot de druiven zacht zijn. Prak de druiven vervolgens grof met een pureestamper en laat verder indikken.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de peren en snij ze in dunne plakjes. Snij 4 vierkanten uit het kruimeldeeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Schep een flinke lepel druivenchutney op het deeg. Leg er enkele plakjes peer bovenop en zet 15 minuten in de oven.
- Druppel wat honing over de taartjes en werk verde af met de vebrokkelde blauwe kaas, de noten en extra tijm.