Mini perentaartjes met blauwe kaas en druivenchutney (hartig)

Mini perentaartjes met blauwe kaas en druivenchutney (hartig)
MoeilijkheidMakkelijk
Koken35 min

Voorbereiding

  1. Bak de ui met de geperste look in olijfolie glazig. Voeg de druiven, de bruine suiker, de azijn, sojasaus, 2 takjes tijm en het water toe. Kruid met peper. Breng aan de kook en laat op een zacht vuur 10 minuten sudderen tot de druiven zacht zijn. Prak de druiven vervolgens grof met een pureestamper en laat verder indikken.

  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de peren en snij ze in dunne plakjes. Snij 4 vierkanten uit het kruimeldeeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

  3. Schep een flinke lepel druivenchutney op het deeg. Leg er enkele plakjes peer bovenop en zet 15 minuten in de oven.

  4. Druppel wat honing over de taartjes en werk verde af met de vebrokkelde blauwe kaas, de noten en extra tijm.