De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Mini perentaartjes met blauwe kaas en druivenchutney (hartig)

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vellen kruimeldeeg Vel kruimeldeeg1
Peren Peer2 stukken stuk
Kaas Kaas
(blauwe)
100 g g
Tijm Tijm
(zachte)
Blauwe druiven Blauwe druif250 g g
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Bruine suiker Bruine suiker2 el el
Azijn Azijn2 el el
Sojasaus Sojasaus1 el el
Water Water50 ml ml
Walnoten Walnoten20 g g
Honing Honing1 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper

Mini perentaartjes met blauwe kaas en druivenchutney (hartig)

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(20)

Bereiding

  1. Bak de ui met de geperste look in olijfolie glazig. Voeg de druiven, de bruine suiker, de azijn, sojasaus, 2 takjes tijm en het water toe. Kruid met peper. Breng aan de kook en laat op een zacht vuur 10 minuten sudderen tot de druiven zacht zijn. Prak de druiven vervolgens grof met een pureestamper en laat verder indikken.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de peren en snij ze in dunne plakjes. Snij 4 vierkanten uit het kruimeldeeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Schep een flinke lepel druivenchutney op het deeg. Leg er enkele plakjes peer bovenop en zet 15 minuten in de oven.
  4. Druppel wat honing over de taartjes en werk verde af met de vebrokkelde blauwe kaas, de noten en extra tijm.