De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Minigarnaalkroketjes met zelfgemaakte tomatenmayonaise

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Garnaalballetjes Garnaalballetjes280 g g
Mosterd Mosterd1 tl tl
Tomatenpuree Tomatenpuree1 tl tl
Eidooiers Eidooier4
Zonnebloemolie Zonnebloemolie20 cl cl
Tomaten Tomaat2
Basilicum Basilicum
Citroenen Citroen
(voor de afwerking)
partjes partje
Peper Peper
Zout Zout

Minigarnaalkroketjes met zelfgemaakte tomatenmayonaise

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(2)

Bereiding

  1. Meng de mosterd met de tomatenpuree en eierdooiers. Kruid met peper en zout. Roer grondig onder elkaar met een ballongarde. Voeg beetje bij beetje de zonnebloemolie toe en klop tot een smeuïge mayonaise.
  2. Verwijder het kroontje van de tomaten en dompel ze 10 seconden onder in kokend water. Verfris onder de koude kraan en verwijder de schil en pitjes. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Hak een handvol basilicum fijn en meng met de tomatenblokjes onder de mayonaise.
  3. Frituur de garnaalkroketjes en serveer met de tomatenmayonaise. Werk af met citroenpartjes.