
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Garnaalballetjes Garnaalballetjes | 280 g g | |
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | |
Tomatenpuree Tomatenpuree | 1 tl tl | |
Eidooiers Eidooier | 4 | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | 20 cl cl | |
Tomaten Tomaat | 2 | |
Basilicum Basilicum | ||
Citroenen
Citroen (voor de afwerking) | partjes partje | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMinigarnaalkroketjes met zelfgemaakte tomatenmayonaise
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de mosterd met de tomatenpuree en eierdooiers. Kruid met peper en zout. Roer grondig onder elkaar met een ballongarde. Voeg beetje bij beetje de zonnebloemolie toe en klop tot een smeuïge mayonaise.
- Verwijder het kroontje van de tomaten en dompel ze 10 seconden onder in kokend water. Verfris onder de koude kraan en verwijder de schil en pitjes. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Hak een handvol basilicum fijn en meng met de tomatenblokjes onder de mayonaise.
- Frituur de garnaalkroketjes en serveer met de tomatenmayonaise. Werk af met citroenpartjes.