Minigehaktbalbrochettes met aardappelschijfjes en zomerse salade

Minigehaktbalbrochettes met aardappelschijfjes en zomerse salade
MoeilijkheidMakkelijk
Koken25 min

Voorbereiding

  1. Verwarm je oven voor op 190 °C en je friteuse op 180 °C.

  2. Schik de minigehaktbalbrochettes in een ovenschaal en bak ze gaar gedurende ca. 10 min.

  3. Frituur de aardappelschijfjes en bepoeder met de kippenkruiden.

  4. Maak de salade:Schil en snijd de mango in fijne reepjes. Snijd ook de paprika in fijne reepjes. Snijd de gewassen komkommer overlangs in 4, verwijder de zaadjes en snijd in gelijke blokjes. Meng alles samen met de andere ingrediënten voor de salade.

  5. Serveer de gebakken aardappelschijfjes met daarbij de minigehaktbalbrochettes en werk af met wat peterselie.

  6. Serveer er de frisse salade bij.

  7. TIP: De minigehaktbalbrochettes kunnen ook perfect op de BBQ.