Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gehaktbalbrochettes Gehaktbalbrochette | 8 | |
Voorgekookte aardappelschijfjes Voorgekookte aardappelschijfjes | 400 g g | |
Kippenkruiden Kippenkruiden | 5 g g | |
Peterselie
Peterselie (gehakt) |
Voor de salade
Mango's Mango | 1 | |
komkommers Komkommer | 1 | |
Rode paprika's Rode paprika | 0,5 | |
Appelsap Appelsap | 1 dl dl | |
Citroenen
Citroen (geperst) | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 5 cl cl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMinigehaktbalbrochettes met aardappelschijfjes en zomerse salade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm je oven voor op 190 °C en je friteuse op 180 °C.
- Schik de minigehaktbalbrochettes in een ovenschaal en bak ze gaar gedurende ca. 10 min.
- Frituur de aardappelschijfjes en bepoeder met de kippenkruiden.
- Maak de salade:Schil en snijd de mango in fijne reepjes. Snijd ook de paprika in fijne reepjes. Snijd de gewassen komkommer overlangs in 4, verwijder de zaadjes en snijd in gelijke blokjes. Meng alles samen met de andere ingrediënten voor de salade.
- Serveer de gebakken aardappelschijfjes met daarbij de minigehaktbalbrochettes en werk af met wat peterselie.
- Serveer er de frisse salade bij.
TIP: De minigehaktbalbrochettes kunnen ook perfect op de BBQ.