De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Minitomaat-garnaal met peterselie-olie en mayonaise

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Grijze garnalen Grijze garnalen50 g g
Kerstomaten Kerstomaat250 g g
Olie Olie10 cl cl
Peterselie Peterselie
Citroenen Citroen
(geperst)
0,5
Mayonaise Mayonaise1 el el
Peper Peper
Zout Zout

Minitomaat-garnaal met peterselie-olie en mayonaise

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(6)

Bereiding

  1. Snij een hoedje van de kerstomaten en schep ze leeg met een theelepel. Kruid licht met zout en zet omgekeerd op keukenpapier om uit te lekken.
  2. Mix de slaolie met een handvol peterselie, het citroensap en een snuifje zout tot een felgroene olie.
  3. Meng de grijze garnalen met de mayonaise en kruid met peper en zout.
  4. Vul de kerstomaten vlak voor het serveren met de garnalenmayonaise. Werk af met de peterselie-olie en plukjes peterselie.