
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Grijze garnalen Grijze garnalen | 50 g g | ||
Kerstomaten Kerstomaat | 250 g g | ||
Olie Olie | 10 cl cl | ||
Peterselie Peterselie | |||
Citroenen
Citroen (geperst) | 0,5 | ||
Mayonaise Mayonaise | 1 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMinitomaat-garnaal met peterselie-olie en mayonaise
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij een hoedje van de kerstomaten en schep ze leeg met een theelepel. Kruid licht met zout en zet omgekeerd op keukenpapier om uit te lekken.
- Mix de slaolie met een handvol peterselie, het citroensap en een snuifje zout tot een felgroene olie.
- Meng de grijze garnalen met de mayonaise en kruid met peper en zout.
- Vul de kerstomaten vlak voor het serveren met de garnalenmayonaise. Werk af met de peterselie-olie en plukjes peterselie.