
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Moelleuxs Moelleux | 4 | ||
Blauwe bessen Blauwe bes | 150 g g | ||
Vloeibare honing Vloeibare honing | 4 el el | ||
Roomijs
Roomijs (of sorbet) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMoelleux met bessencoulis
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Bak de moelleuxs 8 minuten in de oven. Mix intussen de blauwe bosbessen fijn met de honing.
- Serveer de moelleuxs met de bessencoulis en een bolletje roomijs of sorbet.
TIP: Dit dessert maakt deel uit van een selectie toprecepten waarmee je een heerlijk feestmenu kan samenstellen. Ontdek hier de andere gerechten uit onze selectie en vervolledig je menu!
ONZE WIJNTIP: Muscat de Rivesaltes AOP