
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Mosselen Mosselen | 4 kg kg | ||
Mosselgroenten Mosselgroenten | 800 g g | ||
Mosselsaus Mosselsaus | 140 ml ml | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMosselen natuur
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Spoel de mosselen met koud water en laat ze uitlekken.
- Snijd de look fijn en meng met de mosselgroenten.
- Vul de mosselpotten afwisselend met een laag mosselen en een laag groenten en kruid met peper. Zet de potten met deksel op een hoog vuur en schud regelmatig op. Wanneer de schelpen open zijn, zijn de mosselen gaar.
- Serveer met mosselsaus en frietjes of brood.