
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 2 | |
Melk Melk | 30 cl cl | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Tarwebloem Tarwebloem | 150 g g | |
Tijm
Tijm (enkele takjes) | ||
Blauwe bessen Blauwe bes | 150 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Geitenkaas
Geitenkaas (zachte) | 75 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMuffins met blauwe bessen en geitenkaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Klop de eieren los met de melk en olijfolie. Meng de bloem met de tijm en blauwe bessen. Meng alles tot een deeg en kruid met een beetje peper en zout. Verdeel over muffinvormpjes, maar houd nog een beetje over.
- Brokkel de kaas in elke muffin en bedek de kaas met wat overgehouden deeg. Bak de muffins 18 tot 20 minuten.