De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Muffins met blauwe bessen en geitenkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei2
Melk Melk30 cl cl
Olijfolie Olijfolie2 el el
Tarwebloem Tarwebloem150 g g
Tijm Tijm
(enkele takjes)
Blauwe bessen Blauwe bes150 g g
Peper Peper
Zout Zout
Geitenkaas Geitenkaas
(zachte)
75 g g

Muffins met blauwe bessen en geitenkaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(27)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Klop de eieren los met de melk en olijfolie. Meng de bloem met de tijm en blauwe bessen. Meng alles tot een deeg en kruid met een beetje peper en zout. Verdeel over muffinvormpjes, maar houd nog een beetje over.
  3. Brokkel de kaas in elke muffin en bedek de kaas met wat overgehouden deeg. Bak de muffins 18 tot 20 minuten.