
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 0,5 | ||
Bananen Banaan | 65 g g | ||
Havermoutvlokken Havermoutvlokken | 25 g g | ||
Wortelen
Wortel (geraspt) | 40 g g | ||
Walnoten
Walnoten (gepeld) | 20 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMug cake met wortelen en noten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe alle ingrediënten (behalve 2 schijfjes banaan, 2 walnoten en een toefje geraspte wortelen per persoon) in de mengkom van een keukenrobot of blender. Mix ze tot een glad geheel.
- Schep dit mengsel in een hittebestendige beker. Zet de beker ca. 3,5 min in de microgolfoven op 600 watt.
- Dresseer met de schijfjes banaan, de walnoten en een toefje geraspte wortelen.
Voedingswaardes per portie:
Energie: 335,7 kcal
Eiwitten: 10,2 g
Vetten: 18,8 g
Koolhydraten: 31,2 g
Recept ontwikkeld door Kirsten Lootens, student voedings- en dieetkunde,
in opdracht van VIVES, in het kader van Week van de diëtist.