
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zoete aardappelen
Zoete aardappel (in schijfjes) | 2 | |
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze | 100 g g | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Kidneybonen Kidneybonen | 200 g g | |
Zoete maïs Zoete maïs | 200 g g | |
Rode uien
Rode ui (gesnipperd) | 1 | |
Avocado's
Avocado (in blokjes) | 1 | |
Limoenen
Limoen (in partjes) | 1 | |
Zure room Zure room | 150 g g | |
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNacho's van zoete aardappel
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng de schijfjes zoete aardappel met een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout. Spreid ze in een dunne laag uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 10 minuten in de oven. Bestrooi ze met de kaas en zet opnieuw 2 minuten in de oven.
- Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de look met de ui glazig. Voeg de bonen en maïs toe en laat 2 minuten bakken. Kruid met peper en zout.
- Haal de bakplaat uit de oven en schep het bonen-maïsmengsel op de nacho's. Leg er de avocadoblokjes bovenop. Bedruppel met wat limoensap, bestrooi met de peterselie en serveer er de zure room en partjes limoen bij.