De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Nasi goreng

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rijst Rijst400 g g
Eieren Ei4
Gekookte ham Gekookte ham
(blokjes)
120 g g
Kipfilets Kipfilet
(blokjes)
120 g g
Wortelen Wortel
(in fijne brunoise)
4 el el
Sperziebonen Sperziebonen
(in fijne brunoise)
4 el el
Erwten Erwten4 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(gesnipperd)
2
Chilisaus Chilisaus8 el el
Cashewnoten Cashewnoten
(gehakt)
4 el el
Olijfolie Olijfolie
Koriander Koriander

Nasi goreng

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(32)

Bereiding

  1. Kook de rijst gaar en laat afkoelen.
  2. Verhit wat olijfolie in een wok en bak de look erin. Voeg de kipfiletblokjes en gekookte hamblokjes toe. Als de kip gaar is, mogen de groentjes erbij.
  3. Voeg nu het ei toe en maak er een roerei van.
  4. Laat de rijst mee warmen.
  5. Werk af met de chilisaus, de cashewnoten en de koriander.

Tip van onze chef: Je kunt dit serveren met kroepoek. Al is dat eerder voor de partners dan voor de renners zelf!

Tip van onze sportdiëtiste: Dit is een lekkere oosterse maaltijd. Aangezien ze eiwit (vlees) en koolhydraten (rijst) bevat, is het een ideale herstelmaaltijd. Bovendien is ze snel klaar, dus een snel en optimaal herstel is verzekerd.