
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Petit-beurrekoekjes Petit-beurrekoekje | 200 g g | ||
Boter
Boter (gesmolten + extra om in te vetten) | 100 g g | ||
Vanillesuiker Vanillesuiker | 8 g g | ||
Roomkaas Roomkaas | 600 g g | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 15 g g | ||
Suiker Suiker | 175 g g | ||
Eieren Ei | 3 | ||
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet) | 125 g g | ||
Blauwe bessen Blauwe bes | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listNew York Style cheesecake
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 150°C. Vet een springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Mix de koekjes fijn in een blender, doe ze in een kom en roer er de gesmolten boter onder. Verdeel de gemalen koekjes over de bodem van de bakvorm en druk met de bolle kant van een lepel goed aan. Zet koel.
- Meng de vanillesuiker, het bakpoeder, de suiker, de eieren, de room en de roomkaas met een garde tot een egale massa. Voeg er de helft van de blauwe bessen aan toe. Giet in de vorm en zet de taart ongeveer 1 uur in de oven. Laat nadien in de oven afkoelen tot kamertemperatuur. Zet de cheesecake voor het serveren minstens 4 uur afgedekt in de koelkast. Zo kan de vulling verder opstijven. Bestrooi met blauwe bessen.