De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
New York Style cheesecake

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Petit-beurrekoekjes Petit-beurrekoekje200 g g
Boter Boter
(gesmolten + extra om in te vetten)
100 g g
Vanillesuiker Vanillesuiker8 g g
Roomkaas Roomkaas600 g g
Bakpoeder Bakpoeder15 g g
Suiker Suiker175 g g
Eieren Ei3
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet)125 g g
Blauwe bessen Blauwe bes100 g g

New York Style cheesecake

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:15 u.
(3)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 150°C. Vet een springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Mix de koekjes fijn in een blender, doe ze in een kom en roer er de gesmolten boter onder. Verdeel de gemalen koekjes over de bodem van de bakvorm en druk met de bolle kant van een lepel goed aan. Zet koel.
  2. Meng de vanillesuiker, het bakpoeder, de suiker, de eieren, de room en de roomkaas met een garde tot een egale massa. Voeg er de helft van de blauwe bessen aan toe. Giet in de vorm en zet de taart ongeveer 1 uur in de oven. Laat nadien in de oven afkoelen tot kamertemperatuur. Zet de cheesecake voor het serveren minstens 4 uur afgedekt in de koelkast. Zo kan de vulling verder opstijven. Bestrooi met blauwe bessen.