
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet) | 500 ml ml | ||
Roomkaas Roomkaas | 400 g g | ||
Vanillesuiker Vanillesuiker | 24 g g | ||
Speculaaskoekjes
Speculaaskoekje (of zandkoekjes) | 200 g g | ||
Mango's Mango | 1 | ||
Munt Munt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listNo bake cheesecake
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verkruimel de koekjes in een blender of met een deegrol.
- Pureer het vruchtvlees van de mango met 1/3 van de vanillesuiker.
- Klop de resterende vanillesuiker onder de roomkaas. Klop de room op en schep onder de roomkaas.
- Verdeel de helft van de koekjeskruimels over 4 glaasjes. Verdeel er de helft van de roomkaas over. Giet er nu een laagje mangopuree op, daarna opnieuw een laagje koekjeskruimels en roomkaas. Eindig met wat mangopuree.
- Zet minstens een uurtje in de koelkast. Werk net voor het serveren af met een muntblaadje.