
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet) | 500 ml ml | |
Roomkaas Roomkaas | 400 g g | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 24 g g | |
Speculaaskoekjes
Speculaaskoekje (of zandkoekjes) | 200 g g | |
Mango's Mango | 1 | |
Munt Munt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNo bake cheesecake
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verkruimel de koekjes in een blender of met een deegrol.
- Pureer het vruchtvlees van de mango met 1/3 van de vanillesuiker.
- Klop de resterende vanillesuiker onder de roomkaas. Klop de room op en schep onder de roomkaas.
- Verdeel de helft van de koekjeskruimels over 4 glaasjes. Verdeel er de helft van de roomkaas over. Giet er nu een laagje mangopuree op, daarna opnieuw een laagje koekjeskruimels en roomkaas. Eindig met wat mangopuree.
- Zet minstens een uurtje in de koelkast. Werk net voor het serveren af met een muntblaadje.