
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
notenbrood
notenbrood (dik gesneden) | 4 sneetjes sneetje | |
Brie Brie | 400 g g | |
Gedroogde vruchten en noten naar keuze Gedroogde vruchten en noten naar keuze | 40 g g | |
Rucola Rucola | 20 g g | |
Vinaigrette Vinaigrette |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNotenbrood met brie
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 150 °C.
- Hak de notenmix grof.
- Schik enkele plakjes brie op het notenbrood en bestrooi met de noten.
- Leg de sneden notenbrood gedurende 3 min. in de oven.
- Presenteer het notenbrood met brie met daarop de rucola.
- Besprenkel met de vinaigrette.