De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Oesters met geroosterde cashewnoten en gekonfijte rode ui

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Oesters Oester4
Rode uien Rode ui
(klein formaat)
1
Suiker Suiker1 el el
Azijn Azijn2 el el
Cashewnoten Cashewnoten1 el el
Peper Peper

Oesters met geroosterde cashewnoten en gekonfijte rode ui

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(1)

Bereiding

  1. Snipper en fruit de rode ui in een antikleefpan. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren. Blus met de azijn.
  2. Rooster de cashewnoten en hak ze grof.
  3. Maak de oesters open en snij ze los van de schelp. Werk de oesters af met een beetje peper van de molen, de gekonfijte rode ui en de geroosterde cashewnoten.

ONZE WIJNTIP: BISSINGER Champagne Rosé, Brut