
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Oesters Oester | 4 | |
Rode uien
Rode ui (klein formaat) | 1 | |
Suiker Suiker | 1 el el | |
Azijn Azijn | 2 el el | |
Cashewnoten Cashewnoten | 1 el el | |
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOesters met geroosterde cashewnoten en gekonfijte rode ui
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snipper en fruit de rode ui in een antikleefpan. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren. Blus met de azijn.
- Rooster de cashewnoten en hak ze grof.
- Maak de oesters open en snij ze los van de schelp. Werk de oesters af met een beetje peper van de molen, de gekonfijte rode ui en de geroosterde cashewnoten.
ONZE WIJNTIP: BISSINGER Champagne Rosé, Brut