De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Oesters met komkommergranité_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Oesters Oester12 - 24
komkommers Komkommer1
Limoenen Limoen
(sap)
0,5
Zout Zout

Oesters met komkommergranité

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(2)

Bereiding

  1. Schil de komkommer en verwijder de zaadlijsten. Snijd in blokjes, voeg limoensap en zout toe en mix.
  2. Giet het mengsel in een ruime schaal en zet deze 2 uur in de diepvries. Maak het mengsel na 30 minuten los met een vork. Doe dit na 15 minuten opnieuw tot er een granité ontstaat.
  3. Lepel telkens een theelepel granité op je oester en serveer meteen.