
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Oesters Oester | 12 - 24 | ||
komkommers Komkommer | 1 | ||
Limoenen
Limoen (sap) | 0,5 | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listOesters met komkommergranité
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de komkommer en verwijder de zaadlijsten. Snijd in blokjes, voeg limoensap en zout toe en mix.
- Giet het mengsel in een ruime schaal en zet deze 2 uur in de diepvries. Maak het mengsel na 30 minuten los met een vork. Doe dit na 15 minuten opnieuw tot er een granité ontstaat.
- Lepel telkens een theelepel granité op je oester en serveer meteen.