De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Oh pestoboom_Main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladerdeeg Bladerdeeg2 vellen vel
Kerstomaten Kerstomaat100 g g
Pesto Pesto
(calabrese)
1 potten pot
Pecorino rosso Pecorino rosso1 stukken stuk
Ham Ham
(Italiaanse ham)
80 g g
Eieren Ei1

Oh pestoboom

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(2)

Bereiding

Rasp de kaas en snijd de Italiaanse ham in fijne blokjes. Leg 1 bladerdeegvel op een bakpapier op een bakplaat en besmeer met de pesto. Verdeel de reepjes ham en gemalen kaas over de pesto. Beleg met een 2 de bladerdeegvel. Snijd de bladerdeegvellen in de vorm van een kerstboom. Maak dan horizontale insnijdingen om de 2 cm, maar snijd niet helemaal tot aan het midden, laat ook nog een stam over. Rol de insnijdingen op. Bestrijk alles met een losgeklopt ei. Decoreer met halve kerstomaatjes (= de kerstballen). Zet in de voorverwarmde oven op 185°C gedurende 25 minuten of tot goudbruin.