
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 2 vellen vel | |
Kerstomaten Kerstomaat | 100 g g | |
Pesto
Pesto (calabrese) | 1 potten pot | |
Pecorino rosso Pecorino rosso | 1 stukken stuk | |
Ham
Ham (Italiaanse ham) | 80 g g | |
Eieren Ei | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOh pestoboom
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
Rasp de kaas en snijd de Italiaanse ham in fijne blokjes. Leg 1 bladerdeegvel op een bakpapier op een bakplaat en besmeer met de pesto. Verdeel de reepjes ham en gemalen kaas over de pesto. Beleg met een 2 de bladerdeegvel. Snijd de bladerdeegvellen in de vorm van een kerstboom. Maak dan horizontale insnijdingen om de 2 cm, maar snijd niet helemaal tot aan het midden, laat ook nog een stam over. Rol de insnijdingen op. Bestrijk alles met een losgeklopt ei. Decoreer met halve kerstomaatjes (= de kerstballen). Zet in de voorverwarmde oven op 185°C gedurende 25 minuten of tot goudbruin.