
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 8 | ||
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | ||
Boter Boter | |||
Aardappelen
Aardappel (gekookte, in blokjes) | 200 g g | ||
Ham
Ham (in reepjes of blokjes) | 250 g g | ||
Kookroom Kookroom | 150 ml ml | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Raclettekaas
Raclettekaas (in reepjes) | 150 g g | ||
Bieslook
Bieslook (fijngehakte) | 2 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listOmelet à la tartiflette
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bak de ui in wat boter glazig. Voeg de aardappelblokjes toe en bak goudbruin. Schep er de ham onder en roerbak nog 1 minuut.
- Kluts de eieren los met de room en kruid met peper en zout. Giet in de pan. Verdeel er de kaas over, zet het deksel op de pan en laat op een zacht vuur garen.
- Werk de omelet voor het serveren af met de bieslook.
