De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Omelet à la tartiflette

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei8
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Boter Boter
Aardappelen Aardappel
(gekookte, in blokjes)
200 g g
Ham Ham
(in reepjes of blokjes)
250 g g
Kookroom Kookroom150 ml ml
Peper Peper
Zout Zout
Raclettekaas Raclettekaas
(in reepjes)
150 g g
Bieslook Bieslook
(fijngehakte)
2 el el

Omelet à la tartiflette

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(65)

Bereiding

 

  1. Bak de ui in wat boter glazig. Voeg de aardappelblokjes toe en bak goudbruin. Schep er de ham onder en roerbak nog 1 minuut.
  2. Kluts de eieren los met de room en kruid met peper en zout. Giet in de pan. Verdeel er de kaas over, zet het deksel op de pan en laat op een zacht vuur garen. 
  3. Werk de omelet voor het serveren af met de bieslook.
Omelet à la tartiflette