De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Omelet met biogarnalen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei4
Trostomaten Trostomaat2
Grijze garnalen Grijze garnalen
(bio)
200 g g
Boter Boter20 g g
Halfvolle melk Halfvolle melk
Bieslook Bieslook
Peper Peper
Zout Zout

Omelet met biogarnalen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(5)

Bereiding

  1. Haal het kroontje van de tomaten en snijd de onderkant kruiselings in, zodat je het vel er makkelijk af kunt pellen.
  2. Leg de tomaten 15 seconden in kokend water en laat ze daarna even schrikken in ijswater zodat ze niet verder garen.
  3. Pel en snijd de tomaten in vier. Verwijder de zaadjes en snijd in kleine blokjes.
  4. Roer de eieren los en doe er een scheutje melk bij. Kruid flink met peper en zout en meng de tomaten en garnalen eronder.
  5. Bak nog even verder op een laag vuur. Werk af met de fijngesnipperde bieslook.