
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 4 | |
Trostomaten Trostomaat | 2 | |
Grijze garnalen
Grijze garnalen (bio) | 200 g g | |
Boter Boter | 20 g g | |
Halfvolle melk Halfvolle melk | ||
Bieslook Bieslook | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOmelet met biogarnalen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Haal het kroontje van de tomaten en snijd de onderkant kruiselings in, zodat je het vel er makkelijk af kunt pellen.
- Leg de tomaten 15 seconden in kokend water en laat ze daarna even schrikken in ijswater zodat ze niet verder garen.
- Pel en snijd de tomaten in vier. Verwijder de zaadjes en snijd in kleine blokjes.
- Roer de eieren los en doe er een scheutje melk bij. Kruid flink met peper en zout en meng de tomaten en garnalen eronder.
- Bak nog even verder op een laag vuur. Werk af met de fijngesnipperde bieslook.