
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 4 | ||
Gerookte zalm
Gerookte zalm (bio) | 100 g g | ||
Trostomaten Trostomaat | 2 | ||
Boter Boter | 20 g g | ||
Halfvolle melk Halfvolle melk | |||
Peterselie Peterselie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listOmelet met biozalm
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Haal het kroontje van de tomaten en snijd de onderkant kruiselings in, zodat je het vel er makkelijk af kunt pellen.
- Leg de tomaten 15 seconden in kokend water en laat ze daarna even schrikken in ijswater zodat ze niet verder garen.
- Pel en snijd de tomaten in vier. Verwijder de zaadjes en snijd in kleine blokjes.
- Roer de eieren los en doe er een scheutje melk bij. Kruid flink met peper en zout en meng de tomaten en zalm eronder.
- Bak nog even verder op een laag vuur. Werk af met de fijngesnipperde peterselie.