Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 8 | |
Chorizo Chorizo | 150 g g | |
Peterselie Peterselie | ||
Bieslook Bieslook | ||
Rucola Rucola | ||
Kerstomaten Kerstomaat | 16 - 20 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOmelet met chorizo
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de chorizo in plakjes en halveer de kerstomaten.
- Klop twee eieren, zout en peper in 4 verschillende kommen (voor 4 personen).
- Verhit 1 el olijfolie in een pan.
- Bak de 4 omeletten één voor één.
- Leg ze op de borden.
- Bedek ze met de rucola, chorizo en kerstomaten.
- Vouw de omeletten dubbel.