Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Broodmix
Broodmix (volkoren) | ||
Broodmix Broodmix | 1 | |
Tarwebloem Tarwebloem | ||
Kerstomaten Kerstomaat | 250 g g | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 2 | |
Chilipepers
Chilipeper (fijngesneden) | 1 | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Gerookt spek
Gerookt spek (ontbijtspek) | 8 sneetjes sneetje | |
Emmental
Emmental (geraspt) | 100 g g | |
Eieren Ei | 4 | |
Peper Peper | ||
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOntbijtbrood met ei, spek en kerstomaatjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bereid de broodbakmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 220°C.
- Kneed de chilipeper en de lente-uitjes onder het deeg. Rol het deeg daarna uit op een met bloem bestoven werkblad tot een vierkant van ongeveer 25 X 25 cm.Bekleed een vierkanten bakvorm met bakpapier en leg er het deeg in. Duw het deeg goed in de vorm, bedruppel met olijfolie en zet 12 minuten in de oven.
- Haal het brood uit de oven en breek de eieren over het deeg. Verdeel er het spek en kerstomaatjes over. Werk af met de kaas en zet nog eens 10 minuten in de oven.Werk net voor het serveren af met peper en de basilicumblaadjes.