De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Ontbijtbrood met ei, spek en kerstomaatjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Broodmix Broodmix
(volkoren)
Broodmix Broodmix1
Tarwebloem Tarwebloem
Kerstomaten Kerstomaat250 g g
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
2
Chilipepers Chilipeper
(fijngesneden)
1
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
Gerookt spek Gerookt spek
(ontbijtspek)
8 sneetjes sneetje
Emmental Emmental
(geraspt)
100 g g
Eieren Ei4
Peper Peper
Olijfolie Olijfolie

Ontbijtbrood met ei, spek en kerstomaatjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(17)

Bereiding

  1. Bereid de broodbakmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Kneed de chilipeper en de lente-uitjes onder het deeg. Rol het deeg daarna uit op een met bloem bestoven werkblad tot een vierkant van ongeveer 25 X 25 cm.Bekleed een vierkanten bakvorm met bakpapier en leg er het deeg in. Duw het deeg goed in de vorm, bedruppel met olijfolie en zet 12 minuten in de oven.
  3. Haal het brood uit de oven en breek de eieren over het deeg. Verdeel er het spek en kerstomaatjes over. Werk af met de kaas en zet nog eens 10 minuten in de oven.Werk net voor het serveren af met peper en de basilicumblaadjes.