
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vispannetjes Vispannetje | 4 | |
Aardappelen Aardappel | 500 g g | |
Preistengels Preistengel | 300 g g | |
Roomkaas Roomkaas | 2 el el | |
Melk Melk | 120 ml ml | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Amandelnoten Amandelnoot | 40 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 2 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOostends vispannetje met romige preipuree en crunchy amandelen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar in licht gezouten water. Voeg de preiringen er de laatste 10 minuten aan toe.
- Bereid de vispannetjes zoals vermeld op de verpakking.
- Giet de aardappelen met de prei af. Voeg de roomkaas en de melk toe en stamp met een pureestamper tot een grove puree. Breng op smaak met peper en zout.
- Hak de amandelen grof en bak ze een 1 kl olijfolie krokant. Kruid met peper en zout.
- Werk de vispannetjes af met de bieslook en crunchy amandelen en serveer met de preipuree.