De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Oostends vispannetje met romige preipuree en crunchy amandelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vispannetjes Vispannetje4
Aardappelen Aardappel500 g g
Preistengels Preistengel300 g g
Roomkaas Roomkaas2 el el
Melk Melk120 ml ml
Peper Peper
Zout Zout
Amandelnoten Amandelnoot40 g g
Olijfolie Olijfolie
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
2 el el

Oostends vispannetje met romige preipuree en crunchy amandelen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(23)

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar in licht gezouten water. Voeg de preiringen er de laatste 10 minuten aan toe.
  2. Bereid de vispannetjes zoals vermeld op de verpakking.
  3. Giet de aardappelen met de prei af. Voeg de roomkaas en de melk toe en stamp met een pureestamper tot een grove puree. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Hak de amandelen grof en bak ze een 1 kl olijfolie krokant. Kruid met peper en zout.
  5. Werk de vispannetjes af met de bieslook en crunchy amandelen en serveer met de preipuree.