De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Oosterse wok met bloemkool-broccoli burger

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rijst Rijst200 g g
Uien Ui
(gesnipperd )
1
Gember Gember
(geraspt )
2
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst )
2
Wortelen Wortel
(in schuine plakjes )
2
Sperziebonen Sperziebonen
(gehalveerd )
150 g g
Preistengels Preistengel
(in ringen)
1
Erwten Erwten
(diepvries)
100 g g
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
2
Limoenen Limoen
(sap)
1
Koriander Koriander1 bosjes bosje
Currypoeder Currypoeder1 el el
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Peper Peper
Zout Zout

Oosterse wok met bloemkool-broccoli burger

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(15)

Bereiding

  1. Kook de rijst gaar zoals vermeld op de verpakking. Bak de ui in olie glazig. Voeg de gember en look toe en laat even mee bakken. Voeg dan de worteltjes en boontjes toe en roerbak 5 minuten op hoog vuur. Schep er dan de prei en de ontdooide erwtjes onder en roerbak nog eens 2 minuten.
  2. Giet de beetgare rijst af. Bak de lente-ui in olie 1 minuut. Voeg de rijst toe en roerbak 5 minuten, tot de rijst begint te kleuren. Kruid met het currypoeder, peper en zout. Bak de burgers goudbruin in olijfolie.
  3. Verdeel de gebakken rijst en groentewok over de borden. Leg er telkens een burger op. Werk af met de koriander.