
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rijst Rijst | 200 g g | |
Uien
Ui (gesnipperd ) | 1 | |
Gember
Gember (geraspt ) | 2 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst ) | 2 | |
Wortelen
Wortel (in schuine plakjes ) | 2 | |
Sperziebonen
Sperziebonen (gehalveerd ) | 150 g g | |
Preistengels
Preistengel (in ringen) | 1 | |
Erwten
Erwten (diepvries) | 100 g g | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 2 | |
Limoenen
Limoen (sap) | 1 | |
Koriander Koriander | 1 bosjes bosje | |
Currypoeder Currypoeder | 1 el el | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOosterse wok met bloemkool-broccoli burger
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de rijst gaar zoals vermeld op de verpakking. Bak de ui in olie glazig. Voeg de gember en look toe en laat even mee bakken. Voeg dan de worteltjes en boontjes toe en roerbak 5 minuten op hoog vuur. Schep er dan de prei en de ontdooide erwtjes onder en roerbak nog eens 2 minuten.
- Giet de beetgare rijst af. Bak de lente-ui in olie 1 minuut. Voeg de rijst toe en roerbak 5 minuten, tot de rijst begint te kleuren. Kruid met het currypoeder, peper en zout. Bak de burgers goudbruin in olijfolie.
- Verdeel de gebakken rijst en groentewok over de borden. Leg er telkens een burger op. Werk af met de koriander.