
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
goudbrasemfilets goudbrasemfilet | 4 | |
Kerstomaten Kerstomaat | 400 g g | |
Lente-uitjes Lente-ui | 4 | |
Chilipepers
Chilipeper (fijngesneden) | 1 | |
Koriander Koriander | 1 bosjes bosje | |
Bladspinazie Bladspinazie | 250 g g | |
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 1 | |
Citroenen
Citroen (sap) | 0,5 | |
Honing Honing | 0,5 tl tl | |
Pistachenoten
Pistachenoot (grof gehakt) | 40 g g | |
Nootmuskaat Nootmuskaat | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOp vel gebakken goudbrasemfilet
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de kerstomaatjes in een ovenschaal. Bestrooi met de chilipeper. Snij de lente-uitjes in ringen en strooi over de tomaatjes. Bedruppel met de honing, het citroensap en een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 10 minuten in de oven.
- Bak het sjalotje in olijfolie glazig. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Kruid met wat nootmuskaat, peper en zout. Kruid de visfilets met peper en zout en bak ze in een andere pan in olijfolie eerst op de vel krokant. Keer ze om en bak nog eens 1 minuut verder.
- Verdeel de spinazie over de borden. Leg er telkens een visfilet op en schep er de warme tomatensalsa over. Werk af met de pistachenoten en de koriander. Serveer meteen.