Op vel gebakken goudbrasemfilet

Op vel gebakken goudbrasemfilet
MoeilijkheidMakkelijk
Koken30 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de kerstomaatjes in een ovenschaal. Bestrooi met de chilipeper. Snij de lente-uitjes in ringen en strooi over de tomaatjes. Bedruppel met de honing, het citroensap en een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 10 minuten in de oven.

  2. Bak het sjalotje in olijfolie glazig. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Kruid met wat nootmuskaat, peper en zout. Kruid de visfilets met peper en zout en bak ze in een andere pan in olijfolie eerst op de vel krokant. Keer ze om en bak nog eens 1 minuut verder.

  3. Verdeel de spinazie over de borden. Leg er telkens een visfilet op en schep er de warme tomatensalsa over. Werk af met de pistachenoten en de koriander. Serveer meteen.