De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Open croque vol smaak

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Boerenbrood Boerenbrood
(dik gesneden)
4 sneetjes sneetje
Emmental Emmental4 sneetjes sneetje
Tomaten Tomaat
(in fijne schijfjes)
4
Ardeense salami Ardeense salami24 sneetjes sneetje
Pesto Pesto
(groene)
100 g g
Rucola Rucola40 g g

Voor de saus

Ketchup Ketchup2 dl dl
Azijn Azijn3 cl cl
Olijfolie Olijfolie3 cl cl

Open croque vol smaak

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(17)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Smeer de sneden boerenbrood in met de pesto en schik er de sneetjes emmentaler op.
  3. Schik beurtelings sneetjes tomaat en sneetjes Ardeense salami op het brood.
  4. Laat gedurende 4 min. gratineren in de oven.
  5. Meng de ingrediënten voor de saus.
  6. Presenteer de croque en werk af met rucola en de saus.