Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Boerenbrood
Boerenbrood (dik gesneden) | 4 sneetjes sneetje | |
Emmental Emmental | 4 sneetjes sneetje | |
Tomaten
Tomaat (in fijne schijfjes) | 4 | |
Ardeense salami Ardeense salami | 24 sneetjes sneetje | |
Pesto
Pesto (groene) | 100 g g | |
Rucola Rucola | 40 g g |
Voor de saus
Ketchup Ketchup | 2 dl dl | |
Azijn Azijn | 3 cl cl | |
Olijfolie Olijfolie | 3 cl cl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOpen croque vol smaak
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Smeer de sneden boerenbrood in met de pesto en schik er de sneetjes emmentaler op.
- Schik beurtelings sneetjes tomaat en sneetjes Ardeense salami op het brood.
- Laat gedurende 4 min. gratineren in de oven.
- Meng de ingrediënten voor de saus.
- Presenteer de croque en werk af met rucola en de saus.