
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lasagnevellen Lasagnevel | 16 | |
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 500 g g | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Wortelen
Wortel (in blokjes) | 1 | |
Stengels selder
Stengel selder (groene) | 1 | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Rode wijn Rode wijn | 200 ml ml | |
Runderbouillon Runderbouillon | 200 ml ml | |
Volle melk Volle melk | 2 el el | |
Passata Passata | 400 ml ml | |
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOpen lasagne al ragù
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Roerbak de ui met de groenten 10 minuten in olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul.Blus met de rode wijn en laat de alcohol verdampen.
- Voeg de bouillon en de passata toe. Breng aan de kook en laat op een laag vuur 3 uur sudderen. Giet er meer wijn of water bij als de ragù te droog wordt.
- Kook de lasagnevellen gaar in licht gezouten water. Zet het vuur uit en roer de melk onder de ragù.Verdeel 4 lasagnevellen over elk bord en schep tussen elk vel wat van de ragù. Werk af met basilicum en geraspte Parmezaanse kaas.