De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Open lasagne al ragù

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lasagnevellen Lasagnevel16
Gemengd gehakt Gemengd gehakt500 g g
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Wortelen Wortel
(in blokjes)
1
Stengels selder Stengel selder
(groene)
1
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
Rode wijn Rode wijn200 ml ml
Runderbouillon Runderbouillon200 ml ml
Volle melk Volle melk2 el el
Passata Passata400 ml ml
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Open lasagne al ragù

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

3:20 u.
(73)

Bereiding

  1. Roerbak de ui met de groenten 10 minuten in olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul.Blus met de rode wijn en laat de alcohol verdampen.
  2. Voeg de bouillon en de passata toe. Breng aan de kook en laat op een laag vuur 3 uur sudderen. Giet er meer wijn of water bij als de ragù te droog wordt.
  3. Kook de lasagnevellen gaar in licht gezouten water. Zet het vuur uit en roer de melk onder de ragù.Verdeel 4 lasagnevellen over elk bord en schep tussen elk vel wat van de ragù. Werk af met basilicum en geraspte Parmezaanse kaas.