
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Orloffgebraden
Orloffgebraad (van 900 g) | 1 | |
Rode paprika's Rode paprika | 4 | |
Oosterse taboulé Oosterse taboulé | 500 g g | |
Feta Feta | 100 g g | |
Peterselie Peterselie | ||
Boter Boter | 50 g g | |
Tijm Tijm | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOrloffgebraad met gevulde paprika’s
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Ontpit de rode paprika’s. Zet de paprika’s omgekeerd op een bakplaat en bak ze 10 minuten in de oven.
- Meng de oosterse taboulé met de verkruimelde feta en gehakte peterselie. Kruid eventueel met peper en zout. Vul er de rode paprika’s mee op en bak nog 15 minuten in de voorverwarmde oven.
- Bak intussen het orloffgebraad goudbruin op een hoog vuur in een pan met de boter. Kruid met peper en zout. Zet ook in de voorverwarmde oven en bak 25 minuten.
- Serveer het versneden orloffgebraad met de gevulde paprika’s. Werk af met tijm en de vleesjus.