De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Ovengebakken kwartel met blanquette van lentegroentjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kwartels Kwartel8
Jonge wortels Jonge wortel
(in blokjes )
250 g g
Sperziebonen Sperziebonen
(gehalveerd )
250 g g
Stengels selder Stengel selder
(groene)
4
Erwten Erwten
(diepgevroren)
300 g g
Courgettes Courgette
(in blokjes )
1
Champignons Champignons
(in plakjes )
250 g g
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
2 el el
Boter Boter
Tarwebloem Tarwebloem3 el el
Witte wijn Witte wijn
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet)
Citroensap Citroensap2 el el
Groentebouillon Groentebouillon5 dl dl
Peper Peper
Zout Zout

Ovengebakken kwartel met blanquette van lentegroentjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(5)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit een klont boter in een diepe, ovenbestendige pan. Kruid de kwartels met peper en zout en bak ze in de boter rondom goudbruin. Blus met de wijn, zet het deksel op de pot en zet 20 minuten in de oven.
  2. Blancheer de wortels, de boontjes en de witte selder in licht gezouten water. Doe er net voor het afgieten de erwtjes bij. Bak de champignons in boter goudbruin. Voeg de courgette toe en bak enkele minuten mee.
  3. Smelt 3 el boter in een diepe pan. Voeg de bloem toe en laat even meebakken. Giet er al roerend de hete bouillon bij en laat indikken. Voeg het citroensap toe en kruid met peper en zout. Zet het vuur uit en roer er de room onder. Schep er de geblancheerde groenten, de champignons en de courgette onder. Leg er de kwartels bij en laat nog even doorwarmen. Werk af met peterselie.

Gelijkaardige recepten

Eendenborst met sinaasappel-portosaus en risotto

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Eendenborst met sinaasappel-portosaus en risotto
35 min.
(1)
Kwartels met geglaceerde wortelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kwartels met geglaceerde wortelen
25 min.
(0)
Luxevispannetje met knoflookcrumble

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Luxevispannetje met knoflookcrumble
15 min.
(0)
Vogelnestjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Vogelnestjes
30 min.
(7)
Parelhoen met pasta alla puttanesca

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Parelhoen met pasta alla puttanesca
20 min.
(1)
Kreeftensalade met gekonfijte tomaat en koriander

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kreeftensalade met gekonfijte tomaat en koriander
60 min.
(0)
Asperges à la flamande

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Asperges à la flamande
20 min.
(2)
Asperges met gerookte zalm, spinazie en mousselinesaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Asperges met gerookte zalm, spinazie en mousselinesaus
30 min.
(8)
Asperges met tagliatelle, kabeljauw, pesto van groene kruiden en kerstomaat

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Asperges met tagliatelle, kabeljauw, pesto van groene kruiden en kerstomaat
30 min.
(1)
Gewokte eendenfilet met ananas en rijst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gewokte eendenfilet met ananas en rijst
35 min.
(3)
Gevulde rosbief met farfalle

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gevulde rosbief met farfalle
45 min.
(1)
Pasta met zeevruchten en tomatensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pasta met zeevruchten en tomatensaus
20 min.
(4)
Kalfsgebraad gevuld met kruidenkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kalfsgebraad gevuld met kruidenkaas
35 min.
(1)
Rosbief met ratatouille en pommes duchesse

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Rosbief met ratatouille en pommes duchesse
35 min.
(0)
Pangasiusfilet met wittewijn-limoensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pangasiusfilet met wittewijn-limoensaus
20 min.
(0)