De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Ovengebakken zalm met kruidenkorst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zalm met huid Zalm met huid4 stukken stuk
Feta Feta50 g g
Citroenen Citroen
(geraspt en geperst)
0,5
Platte peterselie Platte peterselie
Bieslook Bieslook
Gemengde sla Gemengde sla
Olijfolie Olijfolie2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Ovengebakken zalm met kruidenkorst

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(30)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Hak de kruiden fijn.
  2. Leg de zalm met de velkant naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat. Breng op smaak met de citroenrasp, peper en zout en pers er de halve citroen over. Verdeel er de kruiden en brokkel er de feta over. Druppel er de olijfolie over en zet een 15-tal minuten in de oven.
  3. Serveer de zalm met een frisse salade.

WEETJE: Zalm past perfect in een gezond en evenwichtig eetpatroon, want zit boordevol omega 3-vetzuren die het riscio op hart- en vaatziekten verminderen.