
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zalm met huid Zalm met huid | 4 stukken stuk | |
Feta Feta | 50 g g | |
Citroenen
Citroen (geraspt en geperst) | 0,5 | |
Platte peterselie Platte peterselie | ||
Bieslook Bieslook | ||
Gemengde sla Gemengde sla | ||
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOvengebakken zalm met kruidenkorst
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Hak de kruiden fijn.
- Leg de zalm met de velkant naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat. Breng op smaak met de citroenrasp, peper en zout en pers er de halve citroen over. Verdeel er de kruiden en brokkel er de feta over. Druppel er de olijfolie over en zet een 15-tal minuten in de oven.
- Serveer de zalm met een frisse salade.
WEETJE: Zalm past perfect in een gezond en evenwichtig eetpatroon, want zit boordevol omega 3-vetzuren die het riscio op hart- en vaatziekten verminderen.