
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Knolselders Knolselder | 0,5 | |
Zoete aardappelen Zoete aardappel | 2 | |
Pastinaken Pastinaak | 1 | |
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 1 el el | |
Tijm Tijm | takjes takje | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOvengeroosterde groentechips
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de groenten en snij ze in dunne plakjes. Gebruik hiervoor een mandoline of kaasschaaf.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de groentefrietjes op. Pers er de teentjes knoflook boven uit. Bestrooi met de oregano en leg er de tijmtakjes bij. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Hussel alles goed en zet 20 minuten in de oven. Schep regelmatig om.