De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Ovenschotel met kidneybonen, groene kool en chipolata

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kidneybonen Kidneybonen
(uit blik, gespoeld & uitgelekt)
400 g g
Rode uien Rode ui
(in halve ringen)
2
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Champignons Champignons
(fijngesneden)
250 g g
Groene kool Groene kool
(in reepjes)
0,5
Paneermeel Paneermeel100 g g
Oude kaas Oude kaas
(geraspt)
100 g g
Mosterd Mosterd2 el el
Chipolata's Chipolata
(boeren)
600 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Ovenschotel met kidneybonen, groene kool en chipolata

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(16)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de ui en de knoflook glazig in olijfolie. Voeg de champignons en de kool toe, kruid met peper en zout, schep goed door elkaar en roerbak 5 minuten tot de kool zacht is.
  2. Schep de kidneybonen door de groenten en schep alles in een ingevette ovenschaal.
  3. Meng de kaas en de mosterd onder het paneermeel. Verdeel het mengsel over de groenten. Leg de chipolata op de groenten en bedruppel met olijfolie. Zet 25 minuten in de oven tot de chipolata gaar zijn en de korst goudbruin is.