
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kidneybonen
Kidneybonen (uit blik, gespoeld & uitgelekt) | 400 g g | |
Rode uien
Rode ui (in halve ringen) | 2 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Champignons
Champignons (fijngesneden) | 250 g g | |
Groene kool
Groene kool (in reepjes) | 0,5 | |
Paneermeel Paneermeel | 100 g g | |
Oude kaas
Oude kaas (geraspt) | 100 g g | |
Mosterd Mosterd | 2 el el | |
Chipolata's
Chipolata (boeren) | 600 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOvenschotel met kidneybonen, groene kool en chipolata
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de ui en de knoflook glazig in olijfolie. Voeg de champignons en de kool toe, kruid met peper en zout, schep goed door elkaar en roerbak 5 minuten tot de kool zacht is.
- Schep de kidneybonen door de groenten en schep alles in een ingevette ovenschaal.
- Meng de kaas en de mosterd onder het paneermeel. Verdeel het mengsel over de groenten. Leg de chipolata op de groenten en bedruppel met olijfolie. Zet 25 minuten in de oven tot de chipolata gaar zijn en de korst goudbruin is.