De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Ovenschotel met tortellini

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tortellini Tortellini700 g g
Tomatensaus Tomatensaus
(met basilicum)
700 ml ml
Mozzarella Mozzarella
(geraspt)
300 g g
Gekookte ham Gekookte ham
(in stukjes gesneden)
250 g g
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje

Ovenschotel met tortellini

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(426)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de tortellini beetgaar in licht gezouten water.
  2. Schik een laagje tortellini in een ovenschaal. Giet er de helft van de tomatensaus over en bestrooi met de helft van de stukjes ham en de helft van de mozzarella. Leg er opnieuw een laagje tortellini op, giet er de resterende tomatensaus over en bestrooi met de resterende ham en mozzarella.
  3. Zet de ovenschotel 25 minuten in de oven. Bestrooi voor het serveren met het basiliucm.

TIP: Je kan voor dit recept ook ravioli of andere gevulde deegwaren kiezen.