
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tortellini Tortellini | 700 g g | ||
Tomatensaus
Tomatensaus (met basilicum) | 700 ml ml | ||
Mozzarella
Mozzarella (geraspt) | 300 g g | ||
Gekookte ham
Gekookte ham (in stukjes gesneden) | 250 g g | ||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listOvenschotel met tortellini
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de tortellini beetgaar in licht gezouten water.
- Schik een laagje tortellini in een ovenschaal. Giet er de helft van de tomatensaus over en bestrooi met de helft van de stukjes ham en de helft van de mozzarella. Leg er opnieuw een laagje tortellini op, giet er de resterende tomatensaus over en bestrooi met de resterende ham en mozzarella.
- Zet de ovenschotel 25 minuten in de oven. Bestrooi voor het serveren met het basiliucm.
TIP: Je kan voor dit recept ook ravioli of andere gevulde deegwaren kiezen.