De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Ovenschotel met zalm

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zalmfilets Zalmfilet4
Aardappelen Aardappel
(in blokjes)
500 g g
Wortelen Wortel
(groot formaat, in blokjes)
2
Broccoli's Broccoli
(in roosjes)
1
Butternutpompoenen Butternutpompoen
(in blokjes)
0,5
Kerstomaten Kerstomaat100 g g
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge3 el el
Bollen knoflook Bol knoflook1
Platte peterselie Platte peterselie
(gehakt)
2 el el
Mosterd Mosterd2 el el
Paneermeel Paneermeel100 g g
Peper Peper
Zout Zout

Ovenschotel met zalm

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(52)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng alle groenten met de olijfolie en kruid met peper en zout. Snij de lookbol door. Doe alle groenten (behalve de kerstomaatjes) in een ovenschaal, leg er de twee lookbolhelften tussen en zet 15 minuten in de oven.
  3. Kruid ondertussen de zalmfilets met peper en zout. Meng de peterselie door het paneermeel.
  4. Besmeer de vis met de mosterd en haal ze door het paneermeel.
  5. Leg de vis samen met de kerstomaatjes tussen de groenten en laat nog eens 20 minuten bakken.