
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zalmfilets Zalmfilet | 4 | |
Aardappelen
Aardappel (in blokjes) | 500 g g | |
Wortelen
Wortel (groot formaat, in blokjes) | 2 | |
Broccoli's
Broccoli (in roosjes) | 1 | |
Butternutpompoenen
Butternutpompoen (in blokjes) | 0,5 | |
Kerstomaten Kerstomaat | 100 g g | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 3 el el | |
Bollen knoflook Bol knoflook | 1 | |
Platte peterselie
Platte peterselie (gehakt) | 2 el el | |
Mosterd Mosterd | 2 el el | |
Paneermeel Paneermeel | 100 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOvenschotel met zalm
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Meng alle groenten met de olijfolie en kruid met peper en zout. Snij de lookbol door. Doe alle groenten (behalve de kerstomaatjes) in een ovenschaal, leg er de twee lookbolhelften tussen en zet 15 minuten in de oven.
- Kruid ondertussen de zalmfilets met peper en zout. Meng de peterselie door het paneermeel.
- Besmeer de vis met de mosterd en haal ze door het paneermeel.
- Leg de vis samen met de kerstomaatjes tussen de groenten en laat nog eens 20 minuten bakken.