
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Wortelen
Wortel (groot formaat) | 5 | ||
Bloemkolen Bloemkool | 1 | ||
Venkels Venkel | 1 | ||
Aardappelen
Aardappel (middelgroot formaat) | 4 | ||
Kipfilets Kipfilet | 2 | ||
Amandelnoten
Amandelnoot (geroosterd en gezouten) | 100 g g | ||
Peterselie Peterselie | 0,5 bosjes bosje | ||
Olijfolie Olijfolie | 200 ml ml | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listOvenschotel van geroosterde groenten met kip en amandelen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
Dit recept is geschikt voor 4 personen en 1 baby. Dat betekent dat je tijdens de bereiding van het gerecht een portie apart kan verwerken tot een papje voor de baby, en tegelijk een volwaardig gerecht op tafel kan zetten voor de anderen. Zo maak je voor iedereen snel een gerecht klaar zonder extra ingrediënten!
- Verwarm de oven voor op 210 °C.
- Schil de wortelen en snijd in staafjes van 5 cm. Snijd de bloemkool in roosjes. Snijd de venkel in schijven van 2 cm. Schil de aardappelen en snijd in vier. Snijd de kipfilet in grove stukken van 5 cm. Hak de amandelen grof. Was en hak de peterselie fijn.
- Verdeel alle groenten en de kip in een ovenschotel met de olijfolie en meng goed onder elkaar. Kruid met peper en zout.
- Rooster alles gedurende 40 minuten in de oven. Roer regelmatig om.
- Haal een portie uit de ovenschotel voor het babypapje en blend het fijn.
- Werk nu de ovenschotel af met de geroosterde amandelen en peterselie. Serveer meteen.