
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bananen Banaan | 1 | ||
Havermout Havermout | 10 el el | ||
Melk Melk | 250 ml ml | ||
Honing Honing | 1 el el | ||
Cacaopoeder Cacaopoeder | 1 el el | ||
Zout Zout | |||
Pure chocolade
Pure chocolade (fijngehakt) | 15 - 20 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listOvernight oats met chocolade en banaan
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Prak de helft van de banaan tot moes.
- Meng de geprakte banaan met de overige ingrediënten, behalve de donkere chocolade. Zet afgedekt een nacht in de koelkast.
- Haal 's ochtends de overnight oats uit de koelkast. Werk af met enkele plakjes verse banaan en de fijngehakte chocolade.