
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bananen Banaan | 1 | ||
Havermout Havermout | 10 el el | ||
Melk Melk | 250 ml ml | ||
Honing Honing | 1 el el | ||
Cacaopoeder Cacaopoeder | 1 el el | ||
Zout Zout | |||
Pure chocolade
Pure chocolade (fijngehakt) | 15 -20 g g |
Overnight oats met chocolade en banaan
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
0:05
min.
(2)
Bereiding
- Prak de helft van de banaan tot moes.
- Meng de geprakte banaan met de overige ingrediënten, behalve de donkere chocolade. Zet afgedekt een nacht in de koelkast.
- Haal 's ochtends de overnight oats uit de koelkast. Werk af met enkele plakjes verse banaan en de fijngehakte chocolade.