De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Paasgebak met coulis en rode vruchten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Water Water2 dl dl
Suiker Suiker200 g g
Rood fruit Rood fruit
(aardbeien, frambozen ...)
500 g g
kant-en-klaar paasgebakken kant-en-klaar paasgebak1

Paasgebak met coulis en rode vruchten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(14)

Bereiding

  1. Breng het water aan de kook met de suiker. Roer niet om, wacht tot de suiker gesmolten is. Laat het niet karamelliseren.
  2. Voeg de rode vruchten toe en laat even kort opkoken.
  3. Mix en zeef de coulis. Versier het kant-en-klare paasgebak met de coulis.