Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eiwitten Eiwit | 4 | |
Suiker
Suiker (fijne kristal) | 125 g g | |
Poedersuiker Poedersuiker | 125 g g | |
Maïszetmeel Maïszetmeel | 1 tl tl | |
Kleurstof Kleurstof | ||
kant-en-klaar paasgebakken kant-en-klaar paasgebak | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaasgebak met meringue
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de meringue: doe het eiwit in een kom en voeg er de fijne kristalsuiker bij. Mix
- goed. Verwarm de oven voor op 120°C.
- Blijf mixen tot je de strepen van de kloppers in het beslag ziet. Klop er op het einde nog de poedersuiker en het maïszetmeel onder. Mix het geheel goed aan alle kantjes.
- Meng enkele druppels kleurstof onder het meringuemengsel.
- Spuit toefjes op bakpapier met voldoende ruimte tussen de verschillende meringues.
- Schuif de meringue in de oven en verlaag de temperatuur naar 110°C. Bak de meringue gedurende 1 uur en zet op het einde het deurtje van je oven open, zodat al het vocht verdampt en de meringue mooi uitdroogt.
- Versier het kant-en-klare paasgebak met de meringue en werk af met wat poedersuiker.