De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Paashaas pannenkoek met vers fruit

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei4
Suiker Suiker2 el el
Bakpoeder Bakpoeder1 el el
Kaneel Kaneel
(poeder)
0,5 tl tl
Melk Melk200 ml ml
Bananen Banaan2
Blauwe bessen Blauwe bes
(handvol)
Appels Appel1
Frambozen Framboos
(enkele)
Honing Honing
Boter Boter

Paashaas pannenkoek met vers fruit

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(30)

Bereiding

1. Splits de eieren en klop de eiwitten stijf. Voeg de suiker toe en mix tot een stevig mengsel. Meng in een andere kom de eidooiers met de gezeefde bloem, bakpoeder, kaneelpoeder en melk tot een stevig beslag. Schep er het eiwit door en doe het beslag in een spuitzak.

2. Verhit een pan met boter en spuit een 1 grote en 2 kleinere cirkels in de pan. Bak de pannenkoeken 2 à 4 minuten per kant op middelhoog vuur. Herhaal volgens het aantal kinderen. Bak van de rest van het beslag grote pannenkoeken voor de volwassenen.

3. Leg de pannenkoeken voor de kids op de borden en schik als een paashaas: gebruik de grote pannenkoeken als hoofd, de kleinere als wangen. Pel de bananen en halveer ze in de breedte. Snij er enkele plakjes af. Snij ze daarna in de lengte en gebruik de plakjes als oren en ogen. Leg op elk oog een blauwe bes.

4. Snij dunne lucifers van de appel voor de snorharen. Neem een framboos als neusje.

5. Maak een stapeltje met de rest van de pannenkoeken en werk deze af met het overige fruit. Druppel er nog wat honing over en serveer meteen.