
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pancakes Pancake | 12 | |
Gerookte zalm Gerookte zalm | 8 sneetjes sneetje | |
Bladspinazie
Bladspinazie (diepgevroren) | 400 g g | |
Ricotta Ricotta | 200 g g | |
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 60 g g | |
Bieslook
Bieslook (gehakt) | 2 el el | |
Nootmuskaat Nootmuskaat | ||
Pijnboompitten Pijnboompitten | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen ) | 2 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPancakes met zalm en spinazie
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Laat de spinazie ontdooien en knijp er al het vocht uit. Meng er de ricotta en de Parmezaanse kaas onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
- Besmeer een pancake met het spinaziemengsel, beleg met een plakje gerookte zalm en bestrooi met de pijnboompitten. Leg er een tweede pancake op. Herhaal tot alle pancakes op zijn. Eindig met een toefje spinaziemengsel. Bestrooi met de bieslook en het lente-uitje.