De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pangasiusfilet met chorizo in de oven

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pangasiusfilets Pangasiusfilet750 g g
Kerstomaten Kerstomaat
(gehalveerd)
150 g g
Courgettes Courgette
(in plakjes gesneden )
1
Rode uien Rode ui
(in ringen )
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Olijfolie Olijfolie
Limoenen Limoen
(geperst)
1
Tijm Tijm
Chorizo Chorizo100 g g
Aardappelen Aardappel
(middelgroot)
8
Bieslook Bieslook
Rozemarijn Rozemarijn
Peper Peper
Zout Zout

Pangasiusfilet met chorizo in de oven

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(82)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C
  2. Kruid de pangasiusfilet met peper en zout.
  3. Schil de aardappelen niet, maar was ze goed en verdeel in 4.
  4. Besprenkel 2 ovenschalen met olijfolie.
  5. Leg in de ene schaal de vis, en verdeel er de courgetteplakjes en kerstomaatjes over. Voeg daarna de chirozo, look en ajuin toe. Besprenkel met limoensap en olijfolie en werk af met een takje rozemarijn.
  6. Verdeel de aardappelen in de tweede ovenschaal, besprenkel met olijfolie en kruid met peper, zout en eventueel wat rozemarijn.
  7. Plaats de schotel met de pangasius 20 minuten in de oven, de schotel met de aardappelen 25 minuten. Werk de aardappelen af met verse peterselie