
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pangasiusfilets Pangasiusfilet | 750 g g | ||
Kerstomaten
Kerstomaat (gehalveerd) | 150 g g | ||
Courgettes
Courgette (in plakjes gesneden ) | 1 | ||
Rode uien
Rode ui (in ringen ) | 1 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Limoenen
Limoen (geperst) | 1 | ||
Tijm Tijm | |||
Chorizo Chorizo | 100 g g | ||
Aardappelen
Aardappel (middelgroot) | 8 | ||
Bieslook Bieslook | |||
Rozemarijn Rozemarijn | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPangasiusfilet met chorizo in de oven
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C
- Kruid de pangasiusfilet met peper en zout.
- Schil de aardappelen niet, maar was ze goed en verdeel in 4.
- Besprenkel 2 ovenschalen met olijfolie.
- Leg in de ene schaal de vis, en verdeel er de courgetteplakjes en kerstomaatjes over. Voeg daarna de chirozo, look en ajuin toe. Besprenkel met limoensap en olijfolie en werk af met een takje rozemarijn.
- Verdeel de aardappelen in de tweede ovenschaal, besprenkel met olijfolie en kruid met peper, zout en eventueel wat rozemarijn.
- Plaats de schotel met de pangasius 20 minuten in de oven, de schotel met de aardappelen 25 minuten. Werk de aardappelen af met verse peterselie