De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pangasiusfilet met wittewijn-limoensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pangasiusfilets Pangasiusfilet800 g g
Krielaardappelen Krielaardappel
(met rozemarijn en zeezout)
425 g g
Courgettes Courgette4
Witte wijn-limoensaus Witte wijn-limoensaus2 dl dl
Sjalotten Sjalot1
Tijm Tijm
Boter Boter20 g g
Eieren Ei2
Paneermeel Paneermeel8 el el
Peper Peper
Zout Zout

Pangasiusfilet met wittewijn-limoensaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(13)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Warm de aardappelkrieltjes op in de voorverwarmde oven.
  3. Was en versnij de courgettes. Stoof samen met de gesnipperde sjalot en enkele takjes tijm in boter op een laag vuur. Kruid met peper en zout.
  4. Paneer de pangasiusfilets in de losgeklopte eieren en het paneermeel. Bak de gepaneerde pangasiusfilets in boter of olijfolie en warm de wittewijn-limoensaus op.
  5. Serveer met de aardappelkrieltjes en courgettes.