
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pangasiusfilets Pangasiusfilet | 800 g g | ||
Krielaardappelen
Krielaardappel (met rozemarijn en zeezout) | 425 g g | ||
Courgettes Courgette | 4 | ||
Witte wijn-limoensaus Witte wijn-limoensaus | 2 dl dl | ||
Sjalotten Sjalot | 1 | ||
Tijm Tijm | |||
Boter Boter | 20 g g | ||
Eieren Ei | 2 | ||
Paneermeel Paneermeel | 8 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPangasiusfilet met wittewijn-limoensaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Warm de aardappelkrieltjes op in de voorverwarmde oven.
- Was en versnij de courgettes. Stoof samen met de gesnipperde sjalot en enkele takjes tijm in boter op een laag vuur. Kruid met peper en zout.
- Paneer de pangasiusfilets in de losgeklopte eieren en het paneermeel. Bak de gepaneerde pangasiusfilets in boter of olijfolie en warm de wittewijn-limoensaus op.
- Serveer met de aardappelkrieltjes en courgettes.