
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Boterhammen Boterham | 16 | |
Truffelkaas Truffelkaas | 200 g g | |
Rauwe ham
Rauwe ham (bresaola) | 16 sneetjes sneetje | |
Rode paprika's
Rode paprika (gegrilde) | 4 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPanini met truffelkaas, bresaola en gegrilde paprika's
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de truffelkaas in plakjes.
- Beleg de boterhammen met de kaas, bresaola en paprika's.
- Bak of grill.
ONZE WIJNTIP: Vin d'Alsace Vieilles Vignes Pinot Gris AOP, 2015