De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Panini met truffelkaas, bresaola en gegrilde paprika's

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Boterhammen Boterham16
Truffelkaas Truffelkaas200 g g
Rauwe ham Rauwe ham
(bresaola)
16 sneetjes sneetje
Rode paprika's Rode paprika
(gegrilde)
4

Panini met truffelkaas, bresaola en gegrilde paprika's

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(3)

Bereiding

  1. Snij de truffelkaas in plakjes.
  2. Beleg de boterhammen met de kaas, bresaola en paprika's.
  3. Bak of grill.

ONZE WIJNTIP: Vin d'Alsace Vieilles Vignes Pinot Gris AOP, 2015