De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pannenkoeken

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Melk Melk5 dl dl
Eieren Ei2
Tarwebloem Tarwebloem200 g g
Boter Boter40 g g
Olijfolie Olijfolie

Pannenkoeken

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(24)

Bereiding

  1. Laat de boter smelten.
  2. Giet ondertussen de melk bij de bloem en meng goed.
  3. Voeg vervolgens de eieren toe.
  4. Meng de gesmolten boter onder het mengsel.
  5. Wrijf de pan in met een dun laagje olie en zorg dat ze goed warm is vooraleer je er een portie beslag inschenkt.
  6. Eens de bovenkant van het beslag droog is, kan je de pannenkoek keren.