
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Melk Melk | 5 dl dl | |
Eieren Ei | 2 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 200 g g | |
Boter Boter | 40 g g | |
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPannenkoeken
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Laat de boter smelten.
- Giet ondertussen de melk bij de bloem en meng goed.
- Voeg vervolgens de eieren toe.
- Meng de gesmolten boter onder het mengsel.
- Wrijf de pan in met een dun laagje olie en zorg dat ze goed warm is vooraleer je er een portie beslag inschenkt.
- Eens de bovenkant van het beslag droog is, kan je de pannenkoek keren.