
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Melk Melk | 5 dl dl | ||
Eieren Ei | 2 | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 200 g g | ||
Boter Boter | 40 g g | ||
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPannenkoeken
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Laat de boter smelten.
- Giet ondertussen de melk bij de bloem en meng goed.
- Voeg vervolgens de eieren toe.
- Meng de gesmolten boter onder het mengsel.
- Wrijf de pan in met een dun laagje olie en zorg dat ze goed warm is vooraleer je er een portie beslag inschenkt.
- Eens de bovenkant van het beslag droog is, kan je de pannenkoek keren.