De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pannenkoeken met courgettes, champignons en koriander

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Courgettes Courgette1
Champignons Champignons125 g g
Koriander Koriander
Eieren Ei5
Melk Melk25 cl cl
Tarwebloem Tarwebloem180 g g
Bakpoeder Bakpoeder2 tl tl
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas50 g g
Boter Boter
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Peper Peper
Zout Zout

Pannenkoeken met courgettes, champignons en koriander

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(7)

Bereiding

  1. Rasp de courgette, snij de champignons in flinterdunne plakjes en hak een handvol koriander fijn.
  2. Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf met een snufje zout. Roer de eierdooiers los met de melk. Meng met de bloem en het bakpoeder tot een glad beslag. Spatel er het opgeklopte eiwit, de geraspte courgette, de champignonplakjes en de fijngehakte koriander onder. Breng op smaak met de geraspte parmezaan, peper en zout.
  3. Smelt een klontje boter en een scheutje olie in een antikleefpan en bak dikke pannenkoeken van het beslag.

ONZE WIJNTIP: Pinot Noir, Marc Alexandre, Bourgogne AOP, 2013