
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Courgettes Courgette | 1 | |
Champignons Champignons | 125 g g | |
Koriander Koriander | ||
Eieren Ei | 5 | |
Melk Melk | 25 cl cl | |
Tarwebloem Tarwebloem | 180 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 2 tl tl | |
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 50 g g | |
Boter Boter | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPannenkoeken met courgettes, champignons en koriander
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Rasp de courgette, snij de champignons in flinterdunne plakjes en hak een handvol koriander fijn.
- Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf met een snufje zout. Roer de eierdooiers los met de melk. Meng met de bloem en het bakpoeder tot een glad beslag. Spatel er het opgeklopte eiwit, de geraspte courgette, de champignonplakjes en de fijngehakte koriander onder. Breng op smaak met de geraspte parmezaan, peper en zout.
- Smelt een klontje boter en een scheutje olie in een antikleefpan en bak dikke pannenkoeken van het beslag.
ONZE WIJNTIP: Pinot Noir, Marc Alexandre, Bourgogne AOP, 2013