De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pannenkoeken met fruit en chocolade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pannenkoeken Pannenkoek
(in paashaasvorm)
8 stukken stuk
Honing Honing0,5 tl tl
Bananen Banaan
(in plakjes)
1
Aardbeien Aardbei100 g g
Kookroom Kookroom100 ml ml
Vanillesuiker Vanillesuiker1 el el
Melkchocolade Melkchocolade100 g g

Pannenkoeken met fruit en chocolade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(13)

Bereiding

  1. Meng de honing onder het fruit. Klop de room met de vanillesuiker stijf en schep in een spuitzak met gekartelde mond. Smelt de chocolade au bain-mairie. Schep 1/3de in een spuitzak met kleine mond.
  2. Verwarm de pannenkoeken zoals vermeld op de verpakking.
  3. Leg een pannenkoek op elk bord en maak met de chocolade snorharen. Spuit een neusje met de slagroom. Schep het fruit naast de pannenkoek en serveer met de resterende chocolade.