De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pannenkoekenbowl met bosbessen, mascarpone en chocolade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pannenkoeken Pannenkoek300 g g
Vanillesuiker Vanillesuiker12 g g
Mascarpone Mascarpone200 g g
Sinaasappels Sinaasappel
(geraspte schil en sap)
0,5
Pure chocolade Pure chocolade120 g g
Blauwe bessen Blauwe bes200 g g
Muntblaadjes Muntblaadje
Boter Boter

Pannenkoekenbowl met bosbessen, mascarpone en chocolade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(4)

Bereiding

  1. Smelt de chocolade au bain-marie. Meng vanillesuiker, sinaasappelsap en -rasp onder de mascarpone.
  2. Verdeel de pannenkoeken over 4 kommen. Schep er een lepel mascarpone op, verdeel er de bosbessen over, druppel er de gesmolten chocolade over en werk af met een takje munt.