Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pannenkoeken Pannenkoek | 300 g g | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 12 g g | |
Mascarpone Mascarpone | 200 g g | |
Sinaasappels
Sinaasappel (geraspte schil en sap) | 0,5 | |
Pure chocolade Pure chocolade | 120 g g | |
Blauwe bessen Blauwe bes | 200 g g | |
Muntblaadjes Muntblaadje | ||
Boter Boter |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPannenkoekenbowl met bosbessen, mascarpone en chocolade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Smelt de chocolade au bain-marie. Meng vanillesuiker, sinaasappelsap en -rasp onder de mascarpone.
- Verdeel de pannenkoeken over 4 kommen. Schep er een lepel mascarpone op, verdeel er de bosbessen over, druppel er de gesmolten chocolade over en werk af met een takje munt.