Pannenkoekjes met spinazie

Pannenkoekjes met spinazie
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Verwarm 1/3 van de olijfolie in een diepe pan en laat de spinazie in porties slinken. Kruid met peper en zout, giet af en laat goed uitlekken.

  3. Kluts de eieren met het water en kruid met peper en zout. Verwarm de rest van de olijfolie in de koekenpan en bak crêpes van het eimengsel.

  4. Schep de maïs, tomatenblokjes, oregano en de ricotta door de uitgelekte spinazie. Verdeel de spinazievulling over de omeletjes, vorm er rolletjes van en leg ze met de naad naar beneden in de ovenschaal. Leg de overgebleven spinazie er in een rand omheen.

  5. Verdeel er de kaas over en zet 15 minuten in de oven.

  6. TIP: Voeg eventueel nog krokant gebakken spekblokjes of kippenblokjes toe aan het spinaziemengsel.