
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Knolselders
Knolselder (in blokjes) | 300 g g | ||
Aardappelen
Aardappel (in blokjes) | 100 g g | ||
Groentebouillonpasta Groentebouillonpasta | 1 el el | ||
Water Water | 40 cl cl | ||
Eieren Ei | 4 | ||
Tijmblaadjes Tijmblaadjes | |||
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPannenkoekjes van knolselder
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de knolselder- en aardappelblokjes gaar in de groentebouillon. Giet af en pureer.
- Laat de knolselderpuree even afkoelen en meng er dan de losgeklopte eieren en een handvol tijmblaadjes onder. Kruid met peper en zout. Roer tot een glad beslag.
- Bak kleine pannenkoekjes van het beslag in hete olijfolie.
TIP: Je kunt de pannenkoekjes ook aan tafel bakken.