Pannetje van chipolata, aardappel en spiegelei

Pannetje van chipolata, aardappel en spiegelei
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de krielaardappelen beetgaar in licht gezouten water.

  2. Verhit wat olie in een ovenbestendige koekenpan en bak de ui met de paprika en wortel zacht. Kruid met peper en zout. Schep de groenten uit de pan.

  3. Giet de aardappelen af en halveer ze. Verhit opnieuw wat olie in de pan en bak de aardappelen goudbruin. Schep uit de pan.

  4. Snij de chipolata in stukken van 3 cm en bak ze in de pan goudbruin. Voeg de aardappelen, groenten en peterselie toe en meng alles door elkaar. Maak met een lepel vier kuiltjes in de pan en breek hier telkens een ei over. Zet de pan 10 minuten in de oven. Kruid met peper. Serveer meteen.